Sami Suominen

 

Thinker Sami

Sami Suominen

Katse taaksepäin

Sami Suominen (1978) on kotoisin Varsinais-Suomesta merellisestä Uudestakaupungista. Opiskeluelämä vei hänet maailmalle; ensin Lontooseen, josta vaihto-opintovuosi antoi hänelle mahdollisuuden katsoa businessteoriaa myös jenkkien silmin. Paperinsa hän sai ulos vuonna 2002 London School of Economicsista tittelinään MSc Management.

Valmistumisen jälkeen Suominen meni töihin perheyritykseen yrittäjäksi. 12 vuoden yrittäjäuran aikana hän on nähnyt vaatealan tukkukaupasta hallitustyöskentelyn kautta aina loppuasiakaspalveluun saakka. Lisäksi franchising-konseptin luonti sekä tukkukaupan vertikaalinen integrointi vähittäiskauppaan ovat olleet isoja askeleita matkalla.
Tällä hetkellä Suominen toimii kansainvälisen työvaatevähittäiskauppaketjun toimitusjohtajana.

Katse eteenpäin

Itsensä kehittäminen on intohimo, joka on kulkenut Sami Suomisen matkassa pidemmän aikaa. Valmentautuminen itsensä kehittämisen saralla antoi työkaluja hyvien toimintatapojen rakentamiseen – niin omaan kuin työelämään. Business Thinkers ja alkanut blogikirjoittaminen haastavat lukemisen taas uudelle tasolle. Seuraava virstanpylväs onkin pystyä tuottamaan ymmärrettävää, asiapitoista ja pohdiskelevaa tekstiä.

Virtaa kirjoittamiseen Suominen saa juoksemisesta, tenniksestä, salibandystä ja uusien lajien valloituksesta; seuraavana listalla leijasurffaus. Kotoa löytyy puoliso sekä pieni seikkailijapoika, jonka halaus tai hymy lataa hetkessä energiavarastot täyteen.