intohimo kehittyä

...ja jakaa kirjoista ajatuksia ja oppeja

 

Business Thinkers

Mikä ihmeen Business Thinkers?

Keitä olemme?

Business Thinkers sai alkunsa vuonna 2012 perustetun lukupiirin myötä, johon kuuluvat: Tuomas Jäntti, Juha Kangas ja Sami Suominen.

Idea?

Alusta asti ideana on ollut lukea liike-elämää ja itsensä kehittämistä käsitteleviä kirjoja. Lukupiirin tapaamiset on järjestetty kuukausittain kukonlaulunaikaan. Sen lisäksi, että meitä yhdistää rakkaus hampurilaisiin (Business Thinkers on nimittäin perustettu hampurilaisbaarissa Nordic Business Forumin jälkimainingeissa) on meillä yksi yhteinen päämäärä: jatkuva kasvu.

Ajattelun kehittämisen matkalla

Kehitymme paremmiksi päivä päivältä (matka on vasta alkanut). Haluamme palvella kaikkia jotka uskovat, että huominen tulee menemään vieläkin paremmin ja jotka uskovat voivan vahvistua.

Tuomme ajatuksia ja näkemyksiä uusista, vanhoista ja klassikko teoksista. Ajatuksiamme saa jakaa. Mikäli haluat saada uusia ulottuvuuksia elämääsi ja toisaalta haluat myös lukea rehellisiä näkemyksiä mitä kirjat tarjoavat meille tähän maailman hetkeen, niin Business Thinkers -sivut on ehdottomasti Sinua varten.

UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

Voisiko Business Thinkersin ajatuksista olla apua liiketoiminnassasi?

Tottakai! Voisimme tulla esimerkiksi keskustelemaan haluamastanne kirjasta ja sen ajatuksista johtoryhmänne kanssa tai voimme osallistua johonkin tapahtumaanne.

Kirjoitin kirjan, koska BT lukee sen?

Voit tarjota kirjaasi meille, ota yhteyttä yllä olevalla lomakkeella ja kerro kirjastasi.

Jäikö kysyttävää? – ota yhteyttä lomakkeella.

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen