Mikä ihmeen Business Thinkers?

Business Thinkers on intohimo kehittyä ja jakaa kirjoista ajatuksia ja oppeja. Business Thinkers sai alkunsa vuonna 2012 perustetun lukupiirin myötä, johon kuuluvat: Tuomas Jäntti, Juha Kangas ja Sami Suominen.

Alusta asti ideana on ollut lukea liike-elämää ja itsensä kehittämistä käsitteleviä kirjoja. Lukupiirin tapaamiset on järjestetty kuukausittain kukonlaulunaikaan. Sen lisäksi, että meitä yhdistää rakkaus hampurilaisiin (Business Thinkers on nimittäin perustettu hampurilaisbaarissa Nordic Business Forumin jälkimainingeissa) on meillä yksi yhteinen päämäärä: jatkuva kasvu.

Olemme luku- ja ajattelun kehittämisen matkalla. Kehitymme paremmiksi päivä päivältä (matka on vasta alkanut). Haluamme palvella kaikkia jotka uskovat, että huominen tulee menemään vieläkin paremmin ja jotka uskovat voivan vahvistua. Tuomme ajatuksia ja näkemyksiä uusista, vanhoista ja klassikko teoksista. Ajatuksiamme saa jakaa. Mikäli haluat saada uusia ulottuvuuksia elämääsi ja toisaalta haluat myös lukea rehellisiä näkemyksiä mitä kirjat tarjoavat meille tähän maailman hetkeen, niin Business Thinkers -sivut on ehdottomasti Sinua varten.