Blogitekstit

Edward de Bono – Six Thinking Hats

Edward de Bono – Six Thinking Hats

Mitä tarkoittaa Parallel Thinking? Tämä on sanapari, joka on tullut englannin kielen sanakirjaan Edward de Bonon teorian johdosta. Suomennettuna lateraalinen tai rinnakkainen ajattelu on alustettu hienosti Bonon kirjassa.
Guide to investing – Robert Kiyosaki

Guide to investing – Robert Kiyosaki

Rikkaan isä -konseptin luojan kolmas kirja. Kertoo miten rikkaat toimivat sijoittamisessa. Rahan lisäksi käsitellään siihen suhtautumista. Mitä se rajoittaa ja mitä se mahdollistaa. Sitä millainen mindset rahaa ihmisillä yleensä on ja erityisesti millainen se rikkailla on. Rikas tässä tapauksessa ei tarkoita pelkästään varakasta, vaan sellaista, joka suhtautuu rahaan näkien sen mahdollistajana. Rikas ei myöskään ole säästäjä vaan sijoittaja.
MOTIVAATIOMIEHEN VIERAANA

MOTIVAATIOMIEHEN VIERAANA

Teemana käydä läpi Top 3 personal development kirjaa, jotka ovat vaikuttaneet eniten matkaasi.
Dan Ariely – Predictably Irrational

Dan Ariely – Predictably Irrational

On kiehtovaa, ja osin jopa mystistä, kuinka ihmismieli käyttäytyy. Se, mikä teoriassa voi kuulostaa itsestään selvältä, ei välttämättä toteudukaan käytännössä. Dan Arley saa kolmeen ja puoleensataan sivuun mahdutettua lukuisan määrän mielenkiintoisia tarinoita, jotka demonstroivat hyvin konkreettisesti, kuinka meidän käyttäytymisemme on lopulta hyvin ennalta-arvattavaa.