Blogitekstit

Ryan Holiday – The Obstacle is the way

Ryan Holiday – The Obstacle is the way

Kirjassa The Obstacle is the way amerikkalainen Ryan Holiday raottaa – joskaan ei erityisen konkreettisesti – kuinka vastoinkäymiset voi kääntää voimakseen. Hän lienee kuitenkin itsessään varsin hyvä esimerkki, koska 19-vuotiaana hän droppasi korkeakouluopinnoistaan. Tämä päivänä Holiday on edelleenkin vasta 30-vuotias, mutta erittäin kokenut ja arvostettu kirjailija, markkinointiosaaja ja kolumnisti.
Carl von Clausewitz – Sodankäynnistä

Carl von Clausewitz – Sodankäynnistä

Clausewitz oli Prussian kenraali, joka taisteli Napoleonoia vastaan. Kenraali Clausewiz oli tarkka opeistaan ja tarinoistaan. Keskeneräistä työtä ei saanut julkaista, ja hänen muistiinpanonsa ja oppinsa keräsikin yhteen hänen vaimonsa kenraalin kuoltua. Kirja julkaistiin vuosi Clausewizin kuoleman jälkeen 1832. Edelleen tänä päivänä kenraalin kootut opit ovat aktiivisessa opetuksessa sotakouluissa. (Kuva: wikipedia.org)
Mika D. Rubanovitsch – Haasteena myynnin johtaminen

Mika D. Rubanovitsch – Haasteena myynnin johtaminen

Lähdin hakemaan seuraavaa vaihdetta tiimini myynnin eteenpäin viemiseksi ja tällä kertaa käännyin Rubanovitschin puoleen. Ruban, kuten hänet tuttavallisemmin tunnetaan, kirja Myy enemmän, myy paremmin minulla oli jo luettuna ja intouduin käymään katsomassa herraa myös livenä Hartwall-areenalla.